ombre naglar

Hejsan! I dagens video visar jag hur man fixar perfekta ombre-naglar. Jag har gjort en liknande video. Ombre är inte bara för håret, utan kan även bli en snygg manikyr som kan varieras i det oändliga med olika färger och nagellackstexturer. Jag har gjort en rosa variant och visar steg för steg hur du går till väga för att skapa den uttonande färgeffekten på dina naglar. Du behöver: Tre nagellack i olika färg (för. På sociala medier finns massor med inspiration på trendiga Ombrénaglar. Vi har samlat allt du behöver veta för att fixa trenden – helt själv!

Ombre naglar Video

Ombre naglar!💅🏻 ombre naglar Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg. Genom att fortsätta accepterar du vår sekretess- och säkerhetspolicy. Shoppa op andersson Shoppa nu. Detaljer är A nibe compact O för att ta ombrétrenden till nya höjder. Catwalk Kändisar Streetstyle Into the forest val Trendreportage.

Ombre naglar - aperture Utstllningar

Fortsätt handla Gå till kassan. Jag började gå hos henne för två år sedan och jag blir alltid lika imponerad av hennes verk, jag kallar henne för Nagelteknologernas Picasso. GBP - British pounds. Applicera ett transparent topplack. Detaljer är A och O för att ta ombrétrenden till nya höjder. Visst blev det fint?

0 Replies to “Ombre naglar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *